Iværksætteri

Iværksætteri

I den dansk-tyske region er der gode betingelser for iværksættere. 

Regionen har tilbud til virksomheder, organisationer og institutioner i alle størrelser – også små og nye af slagsen. Hvis du eller din virksomhed er i gang med at starte op i området, så findes der mange aktører, som kan hjælpe med gode kontakter og samarbejdspartnere på den anden siden af grænsen. 

Region Syddanmark er udnævnt til Europæisk iværksætterregion i 2013, og det forpligter yderligere til at skabe endnu bedre forhold for mindre og nyopstartede virksomheder. Sammen kan vi skabe et stærkt fundament for vækst og et rigt erhvervsliv i regionen.

Du er velkommen til at kontakte Vækstcentret, hvis du har brug for hjælp til at finde en aktør, som kan bidrage med sparring i forhold til at starte ny virksomhed i området. 

Iværksætteri – Region Syddanmark

Dansk-Tysk Regionalmangement

Det Tysk-Danske Regionalmanagement har siden begyndelsen af 2007 fået økonomisk støtte fra landesregeringen i Slesvig-Holstens såkaldte ”Zukunftsprogramm Schleswig-Holstein”.

Vækstguiden

Vækstguiden er resultatet af et samarbejde mellem staten, regionerne og EU. Portalen er etableret af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med de myndigheder, som administrerer tilbuddene.

InnovationsHus Syd

InnovationsHus Syd tilbyder erhvervsrådgivning, sparring og fundraising til virksomheder og iværksættere i Syddanmark. Husets faste rådgivere har bred erfaring fra både Danmark og udlandet, og vores fokus er altid vækst og innovation. Vi tilbyder desuden leje af kontorer og mødelokaler i professionelle omgivelser.

Invest in Denmark

As part of the Ministry of Foreign Affairs of Denmark, Invest in Denmark is a customized one-stop service for foreign companies looking to set up business or research activities in Denmark.

DI – Dansk Industri

DI er erhvervslivets organisation for 10.000 medlemsvirksomheder, der er aktive i medlemsforeninger, branchefællesskaber, regionalforeninger og udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *