Erhvervsfremme

Erhvervsfremme

Både i det sydlige Danmark og i det nordlige Schleswig-Holstein findes kvalificerede organisationer, som arbejder målrettet for at fremme et stærkt erhvervsliv i området. Nogle af dem arbejder bredt med at forbedre vilkårene for erhvervslivet og skabe vækst i deres hjemegn, mens andre kan hjælpe virksomheder direkte med sparring og rådgivning om alt fra iværksætteri til investeringer og økonomisk støtte. 

Her på siden finder du en liste over organisationerne både syd og nord for grænsen, samt en kort forklaring af, hvad de kan tilbyde:

  • Se organisationer i Syddanmark
  • Se organisation i Tyskland

Erhvervsfremme i Region Syddanmark

Vækstforum – Region Syddanmark

Vækstforum for Region Syddanmark er omdrejningspunktet for den regionale erhvervspolitik. Vækstforums regionale erhvervsudviklingsstrategi sætter kursen for regionens fremtidige erhvervsudvikling i perioden 2012-2020.

Væksthus Syddanmark

Vi tilbyder kvalificeret og målrettet sparring til virksomheder med ambitioner om vækst. Vores sparring er uvildig, professionel og målrettet din virksomheds behov og potentiale, og tager udgangspunkt i din dagligdag og dine udfordringer.

Udviklingsråd Sønderjylland

UdviklingsRåd Sønderjylland (URS) er et privat-offentligt samarbejde, hvor partnere i fællesskab arbejder for en dynamisk udvikling, således at Sønderjylland er et attraktivt sted at:
– bo, arbejde og uddanne sig.
– drive og udvikle private og offentlige virksomheder
– forretningsudvikle ideer

Trekantområdet Innovationsforum

Trekantområdets Innovationforum er et partnerskab mellem Trekantområdet Danmark og en række toneangivende virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Trekantområdet.

Sydvestjydsk Udviklingsforum

Sydvestjysk Udviklingsforum er en fælleskommunal forening. Medlemmerne er Tønder, Vejen, Varde, Esbjerg og Fanø kommuner.

Udvikling Fyn

Udvikling Fyn A/S vil være Danmarks stærkeste erhvervs- og turismeorganisation til gavn for det fynske erhvervsliv og den fynske turisme.

Spinnerihallerne Vejle

Spinderihallerne er en unik og historisk industribygning, der danner rammen om et udviklings- og innovationsmiljø for folk, der arbejder i krydsfeltet mellem erhverv, design og kunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *